четвртак, 13. март 2014.

Sramota, gde je KASSS

Министар енергетике, развоја и заштите животне средине проф. др Зорана Михајловић, представила је данас програм универзитетске радне пракса, захваљујући којем ће више од 200 студената са пет државних универзитета добити прилику да обаве праксу у јавним предузећима и агенцијама у надлежности Министарства.




Po meni ovo je diskriminacija .... ili ostali nek se ....






9 коментара:

  1. Анониман13. март 2014. 19:30

    pa stoji da mogi i studenti Visoke skole strukovnih studija u Uzicu, ali samo oni, i nisam mogao da pronadjem u kom preduzecu oni mogu da konkurisu.

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Анониман13. март 2014. 21:10

      Pa naravno da forsiraju fakultete a pogotovo private jer je I sama Ministarka doktorirala na Megatrendu a I svi partijiski kadrovi brzopotezno su zavrsili osnovne akademske studije pa moraju da ih udome! Razumeš suštinu: oni (ministri) drže tezge na Megatrebdu, FIM-u, Fabus I sl. menadžmente! To sve ide u krug, čine sami sebi! Pa pokušali su brzopotezno da izmene I Zakon o državnim službenicima I da osnovne akademske studije u napredovanju izjednače sa 2. stepenom visokog obrazovanja! Srećom nisu uspeli! Moramo biti budni! Rade ko šta hoće! Ako nešto upropaste to vise niko nikada neće moći ispraviti! Zato delajte! Pišite, obaveštavjmo jedni druge! Svaka cast za BLOG to nam je spas od istrebljenja! Nalazimo se po ''enklavama'' kojekude I da nije bloga, ne bismo se nikda sastavili I istina bi bila zataškana! Hvala Altair!

      Избриши
  2. Анониман13. март 2014. 23:17

    Могу и студенти Високе пословно техничке школе струковних студија у Ужицу зато што што се у Ужицу ускоро отвара државни универзитет, а ова школа ће чинити један његов део (информационе технологије). Студентима из ове школе, одсека-информационе технологије би требало бити омогућено да по повољним условима пређу на академске студије.

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Анониман14. март 2014. 07:53

      ne lipši magare do zelene trave ....
      klasična navalkuša, mada izgleda i kao reklama

      Избриши
  3. Анониман14. март 2014. 17:55

    Nema nama spasa :D, niko nas ne šljii ni pet posto, ni strujkovne inženjere, a ni specijaliste, ko obeca (ali i ispuni) od politicara da cemo dobiti ravnopravan tretman u društvu, glasm za njega

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Анониман15. март 2014. 21:26

      Pa došlo je do takve zavere da čak I ljudi koji rade u visokom obrazovanju idu linijom manjeg otpora I ne upustaju se problematiku. S jedne strane mnogi ne dolaze u kontak sa strukovnim specijalistima jer samo masteri I doktoranti sa njima rade na fakultetima. Mi smo I za njih nepoznanica I nisu puno ni zainteresovani za našu subinu!

      Избриши
    2. A mi i dalje sedimo, kuckamo i jadamo se jedni drugima! Nista konkretno, javno, sastanak, mediji itd....

      Избриши
  4. Анониман16. март 2014. 20:15

    E da li ste skontali, koliko je "skrnavo" napravljen ovaj javni poziv za učestvovanje, očigledno da ga je kucao/pravio neko ko nema pojma koji fakulteti čine određene univerzitete, pa tako u Beogradu ima FTN, u Novom Sadu Fakultet organizacionih nauka, i u svakom univerzitetu po njima ima Elektrotehnički fakultet....
    Što koliko ja znam nikako nije tačno. Poslao sam mejl i ministarstvu energetike sa sličnim sadržajem kao i ovaj komentar, do sad se nisu javili, a ni promenuli na sajtu.

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Анониман18. март 2014. 14:36

      Na sajtu energetike su napravili izmenu, sad su fakulteti lepo nabrojani, ali i dalje nema mogucnosti da i studenti ostalih visokih skola konkurisu, a na mejl koji sam im poslao, nisu nista odgovorili.

      Избриши