петак, 24. октобар 2014.

КОНФЕРЕНЦИЈА СТРУКОВНИХ СПЕЦИЈАЛИСТА СРБИЈЕОбавештавамо вас да ће се у петак 7. новембра 2014. године са почетком у 14 часова, одржати Конференција струковних специјалиста у амфитеатру Високе здравствено-санитарне школе струковних студија ВИСАН у Земуну (адреса: Тошин бунар 7 а). Очекује се присуство великог броја како свршених, тако и редовних студената специјалистичких струковних студија, Заштитника грађана Саше Јанковића, директора Високих школа, представника Министарства, представника СКАССС-а, КАССС-а итд.

Предложен је следећи дневни ред:

1. Представљање, упознавање учесника конференције
2. Презентовање искустава струковних специјалиста из праксе по областима са акцентом на проблемима у негирању степена, неусклађености разних правилника и непоштовања Законом гарантованих права (презентовање досадашњих искустава и проблема из праксе од стране колега из различитих области специјализација)
3. Формирање радне групе (коју ће чинити струковни специјалисти из различитих области)
4. Предлагање, утврђивање акционог плана (који ће радна група спроводити)
5. Конференција за медије (указивање на актуелне проблеме струковних специјалиста)
6. Разно

            На састанку ће једна од тема бити Измене и допуне Закона о високом образовању, струковном мастеру и статусу струк. специјалистичких студија у новом Закону. Молимо Вас да путем маил-а mitrevski21@gmail.com. потврдите присуство најкасније до 3. новембра. Очекујемо ваше пријаве, предлоге, сугестије.

Хвала.

2 коментара:

  1. Konferenciji ce, izmedju ostalih, prisustvovati predstavnik Komisije za akreditaciju i proveru kvaliteta, član Komisije prof. Jelica Đokić i zamenica Pokrajinskog ombudsmana Danica Todorov. Narednih dana očekujemo potvrdu još nekih zvanicnika.

    ОдговориИзбриши